لوگوی اوقاف

اخبار برگزیده

سه‌شنبه13آبان1404

09:50

9

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان :

تاکید بر تقویت عزم ملی

ر آستانه گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، ضمن تبریک این مناسبت، بر نقش اساسی فرهنگ عمومی، انسجام ملت و اجرای راهبردهای غیرنظامی در راستای حفظ امنیت و سرمایه‌های ملی تأکید کرد.

ر آستانه گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، ضمن تبریک این مناسبت، بر نقش اساسی فرهنگ عمومی، انسجام ملت و اجرای راهبردهای غیرنظامی در راستای حفظ امنیت و سرمایه‌های ملی تأکید کرد.

سمنان | به گزارش ستاد راهبردی اطلاع رسانی وقف در استان؛ حجت الاسلام ستار علیزاده مدیرکل اوقاف استان به مناسبت هفته پدافند غیرعامل گفت : پدافند غیرعامل «کامل‌ترین و کم‌هزینه‌ترین اقدام سخت‌افزاری و نرم‌افزاری توسط آحاد ملت و دولت» می باشد که می‌تواند ضریب امنیت همه‌جانبه کشور را ارتقا بخشد.
️وی خاطرنشان کرد: این راهبرد فقط زمانی به جایگاه واقعی خود می‌رسد که از اراده‌ای انقلابی، فرهنگ عمومی و همدلی ملت و دولت بهره گیرد.
️علیزاده افزود : پدافند غیرعامل نه تدبیری تازه، بلکه از دیرباز در مکتب انبیاء و اولیاء الهی برای حفظ جوامع دینی و تأمین سعادت بشر مورد تأکید بوده است.
️وی با اشاره به تجربه‌های اخیر کشور در عبور از بحران‌ها، تأکید کرد که امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند نهادینه شدن این رویکرد در میان دستگاه‌ها و مردم هستیم.
️مدیرکل اوقاف استان سمنان در پایان، ضمن تقدیر از دست‌اندرکاران این حوزه، ابراز امیدواری کرد که با محوریت «ولایت فقیه» و مدیریت جهادی، ایران اسلامی به کشوری مقتدر، آباد، آزاد و مستقل تبدیل شود که در آن مشکلات فرهنگی، اقتصادی و … با صداقت و خدمت به مردم حل می‌شود.
 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

اخبار

بيشتر

پیوندها

بيشتر
  • تعداد بازديد اين صفحه: 64521
  • تعداد بازديد اين صفحه در امروز: 26
  • تعداد کل بازديد کنندگان سايت: 20682389
  • تعداد کل بازديد کنندگان سایت در امروز : 1674