لوگوی اوقاف

اخبار استان

بيشتر

جمعه19بهمن1403

14:19

124

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان

انقلاب اسلامی ادامه‌ دهنده راه پیامبر (ص) و امام حسین (ع) است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان گفت: انقلاب اسلامی ادامه‌دهنده مسیر پیامبر اسلام (ص) و امام حسین(ع) است که با محوریت قرآن و مکتب اهل بیت، مسیر جدیدی را برای بشریت گشوده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان گفت: انقلاب اسلامی ادامه‌دهنده مسیر پیامبر اسلام (ص) و امام حسین(ع) است که با محوریت قرآن و مکتب اهل بیت، مسیر جدیدی را برای بشریت گشوده است.

به گزارش ستاد راهبردی اطلاع رسانی وقف در استان سمنان، حجت‌الاسلام و المسلمین ستار علیزاده در ویژه‌ برنامه جشن دهه فجر در مسجد قائم (عج) جزین، با تأکید بر شباهت‌های عمیق انقلاب اسلامی ایران و انقلاب نبوی، از تداوم اصول و مبانی قرآنی در انقلاب اسلامی و تأثیرات جهانی آن سخن گفت.
️حجت‌الاسلام علیزاده ضمن تشکر از تمامی عزیزانی که در برگزاری این مراسم همکاری داشتند، به شباهت‌های انقلاب نبوی و انقلاب اسلامی ایران پرداخت و گفت: در تاریخ بشریت انقلاب‌های بسیار زیادی اتفاق افتاده، اما هیچ‌کدام همچون انقلاب‌هایی که با رویکرد دینی و اسلامی همراه بودند، در دل مردم نفوذ نکرده‌اند. انقلاب پیامبر اسلام(ص) و انقلاب امام خمینی، از بزرگترین انقلاب‌های تاریخ بشر هستند که آثار آن‌ها را نه تنها در دنیای اسلام بلکه در دنیای غیر اسلام نیز شاهدیم. وی افزود: انقلاب پیامبر اسلام، یک انقلاب الهی بود که با هدایت خداوند آغاز شد و در دل مردم جای گرفت. مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان تصریح کرد: امام خمینی (ره) نیز با همان مبانی قرآنی و دینی، انقلاب بزرگی را رقم زد که امروز آثار آن در جهان مشهود است. وی ادامه داد: امام خمینی (ره) بر این تأکید داشت که انقلاب اسلامی باید در راستای اصول قرآن و اهل بیت حرکت کند. او با تأسیس جمهوری اسلامی ایران، بر اساس دستورات قرآن و مکتب اهل بیت حرکت کرد و انقلابی را پایه‌گذاری نمود که مبانی آن همچنان در مسیر قرآن قرار دارد.
️حجت الاسلام علیزاده در ادامه به مقایسه تحولات پیش از بعثت پیامبر اسلام و دوران پیش از انقلاب اسلامی ایران پرداخت و بیان کرد: قبل از انقلاب نبوی، مردم در شرایط سختی زندگی می‌کردند؛ فرهنگی واپس‌مانده، جنگ‌های قبیله‌ای و شرایط معیشتی دشوار داشتند. اما پیامبر اسلام با دعوت خود، تحولی عظیم در این جامعه ایجاد کرد که منجر به تغییرات بنیادین در جهان اسلام شد. وی با اشاره به ویژگی‌های انقلاب اسلامی ایران و شباهت آن به انقلاب نبوی، گفت: انقلاب امام خمینی، همچون انقلاب پیامبر، یک انقلاب دینی و فرهنگی بود که برای دفاع از حقوق بشر و اسلام شکل گرفت. این انقلاب توانست نه تنها در داخل کشور بلکه در سطح جهانی تأثیرات فراوانی داشته باشد. وی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات و چالش‌هایی که در مسیر انقلاب اسلامی وجود داشت اشاره کرد و گفت: در مواجهه با دشمنان و تهدیدات مختلف، هوشیاری ملت ایران و تدابیر انقلاب باعث شد که این مسیر با موفقیت‌های فراوان ادامه یابد. امروز شاهد حضور و بروز انقلاب اسلامی در نقاط مختلف دنیا هستیم و این انقلاب همچنان با قوت به مسیر خود ادامه می‌دهد.
️حجت‌الاسلام علیزاده در پایان سخنان خود به برکات انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف از جمله پیشرفت‌های علمی، فناوری، پزشکی و صنعتی اشاره کرد و گفت: با وجود تمامی فشارها و چالش‌ها، انقلاب اسلامی ایران توانسته است در حوزه‌های مختلف پیشرفت‌های چشمگیری داشته باشد. امروز ایران اسلامی جزو کشورهای برتر در زمینه‌های مختلف علمی، فناوری، دفاعی و پزشکی است. وی همچنین با تأکید بر اهمیت جهاد تبیین و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: اسلام با جهاد تبیین زنده است و با همین جهاد تبیین، استمرار خواهد داشت. امروز باید بیشتر از هر زمان دیگری در مسیر تبیین اهداف انقلاب اسلامی و انتقال آن به نسل‌های آینده کوشا باشیم.
در پایان مراسم، حجت‌الاسلام علیزاده ضمن تقدیر از حضور مردم مؤمن درجزین در این برنامه، بر ادامه راه انقلاب اسلامی و گسترش آموزه‌های دینی و قرآنی در جامعه تأکید کرد.

تصاویر

 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

اخبار

بيشتر

پیوندها

بيشتر
  • تعداد بازديد اين صفحه: 33474
  • تعداد بازديد اين صفحه در امروز: 104
  • تعداد کل بازديد کنندگان سايت: 13352133
  • تعداد کل بازديد کنندگان سایت در امروز : 12031